Tjenester

Her er en liten oversikt over hva jeg har å tilby.

Det er viktig å vite at Healing starter innenfra,  og at den viktigste delen av forandring er deg, jeg er bare en formidler.
Man må gå inn i denne opplevelsen, med åpent sinn og ønske om forandring, fornying eller avslutning av hva enn det
måtte være du ønsker å oppnå.
Om du har noen spørsmål håper jeg du tar kontakt med meg.
Jeg er her for og hjelpe og skreddersy et program for nettopp deg!
Healing
Ordet healing er engelsk og betyr «å gjøre hel». For mange vil det norske ordet håndspåleggelse være ensbetydende med healing.
En healer er en person som har en naturlig evne til å overføre energier til andre individer, og på den måten sette i gang eller fremme en helbredelsesprosess.
Kanalisering
Kanalisering kan sies å være et samle-begrep på det å motta informasjon fra «den andre siden», andre dimensjoner eller hva man enn velger å kalle det.
Det kalles kanalisering fordi den som mottar informasjonen fungerer som en kanal. Det er slik mange «kilder» å kanalisere og antagelig like mange måter å gjøre det på.
Reading
Reading er en teknikk som innebærer at man leser energien til mennesker, i form av ord, helt konkret informasjon, metaforer og symboler. Informasjonen,
kan være bevisst eller ubevisst og finnes i oss og i auraen – energifeltet rundt oss.
Husrensing
En husrens er en registrering og oppsummering av energier og energiavtrykk fra hus og områder. Energier og energiavtrykk som kan ligge igjen fra andre en deg selv.
Hvor en da velger til slutt å fjerne de energier og energiavtrykk som er stedbundet, og en ikke lengre ønsker å ha der.